Zó verkoop ik mijn huis!

Zwolle – Je huis verkopen in crisistijd is niet eenvoudig. Maar er zijn een aantal zaken, die de verkoop van je huis kunnen versnellen. Woensdag 19 maart geven twee deskundigen hun kijk op de verkoop van je huis in deze economisch moeilijke tijd. Wat maakt een huis verkoopbaar in deze tijd? Is het de combinatie van prijs en kwaliteit of spelen er meer factoren? Denk bijvoorbeeld aan een andere presentatie of een kleine restyling van je huis.  Makelaar Ingrid Greve praat over “andere” manieren om de markt te benaderen. Interieurontwerpster en docente aan de interieuracademie Cuun van der Eerden vertelt over wat interieurstyling voor de verkoop van een huis kan betekenen. 
Zó verkoop ik mijn huis! start woensdag 19 maart om 19.30 uur en duurt tot ca. 21.30 uur. De entree bedraagt 7 euro of 6 euro (Voordeelmetjebiebpas). Reserveren wordt aangeraden en is mogelijk via www.bibliotheekzwolle.nl.
Artikel delen:
Reacties 7
 1. Hoe verkoop ik mijn huis?!:
  Door in tijden van crisis niet meer halsstarrig vast te blijven houden aan vraagprijzen van het niveau 2006.
  Helaas is in Zwolle de prijs van bakstenen nog steeds gekoppeld aan de prijs van goud en wonen teveel mensen in hun “spaarpotjes” ipv hun huis.

 2. Zwolleeder, dat klopt helemaal. Waar in heel Overijssel de prijzen met gemiddeld 15% gedaald zijn sinds 2007 houdt men in Zwolle de prijzen op bijna hetzelfde 2007 niveau. Met name Berkum valt me daarin op, met prijzen die zelfs hoger liggen dan 2007.

  In de randgemeenten van Zwolle zijn de woningen al gauw 20-30% goedkoper en dat verschil was in 2007 echt niet zo groot.

 3. maart 2014 19:50

  Zwolleeder, dat klopt helemaal.

  oja ???

  mensen die hun woning MOETEN verkopen
  zullen misschien lager gaan zitten met verkoopprijs

  als ik niet de prijs +/_ niet beuren kan verkoop ik niet. 😉

 4. Iets wat ik niet snap: dat zo weinig mensen echt naar een huis kunnen kijken, dus door de inrichting heen. Waarom zou je in vredesnaam een paar mille meer betalen voor een huis waarin het naar appeltaart ruikt, of waar toevallig wat leuke meubeltjes instaan die allemaal meegenomen gaan worden.

  Ons eerste eigen huis stonk voor aankoop verschrikkelijk, in het tapijt zaten vlooien en ieder kamer had zijn eigen kleur van de regenboog op de kozijnen zitten. Bouwkundig was er echter weinig mis mee en zo hebben we in een weekje werk vele duizenden euro’s bespaard. Zo snel verdien ik ze op mijn werk niet.

Reageer