Meneer en mevrouw Ter Brugge 65 jaar getrouwd!

Zwolle – De heer en mevrouw Ter Bruggen – Landman waren op maandag 17 maart 65-jaar getrouwd. Burgemeester Henk Jan Meijer bracht het echtpaar een bezoek om hen te feliciteren. De heer Eef ter Bruggen werd geboren op 3 juni 1927 in Zwolle en mevrouw Jane Landman is geboren op 3 maart 1931 ook in Zwolle. Ze hebben elkaar op de dansvloer leren kennen en zijn in Zwolle getrouwd waar zij nu nog heel gelukkig wonen.
 
17-03-2014_echtpaar_terbruggen-landman_65jr_getrouwd_03.jpg
 
Het echtpaar heeft 2 kinderen, zoon  Jan en dochter Leni, twee kleinkinderen en vier achterkleinkinderen. Eef en Jane hebben allebei bij de gemeente Zwolle gewerkt. Eef is helemaal voetbalgek en heeft altijd bij Zwolsche Boys gevoetbald en volgt op zaterdagmiddag langs de lijn nog alle wedstrijden die er gespeeld worden. En als PEC Zwolle thuis speelt zit hij als trouwe supporter op de tribune. Jane is graag samen met haar klein- en achterkleinkinderen. En met  haar dochter gaat ze altijd op zaterdagmiddag op pad. Zolang het kan nog genieten beiden nog van alle uitstapjes.
 
17-03-2014_echtpaar_terbruggen-landman_65jr_getrouwd_02.jpg
 
17-03-2014_echtpaar_terbruggen-landman_65jr_getrouwd_01.jpg
Artikel delen:
Reacties 8
  1. Van harte gefeliciteerd en dat jullie nog vele jaren samen mogen zijn, en van elkaar kunnen genieten, een hele fijne dag gewenst.

Reageer