Kinderen voor kinderen doe middag

Zwolle – VARA’s Kinderen voor Kinderen wil kinderen én hun ouders graag laten zien hoe leuk zingen en dansen kan zijn. Daarvoor organiseert het succesvolle kinderkoor doe-middagen. Er staan workshops zang en dans op het programma, er kan gesport en muziek gemaakt worden en er worden mooie verhalen verteld. Het Kinderen voor Kinderen Koor geeft deze middag bovendien een spetterende live show; met een speciaal gastoptreden van Mylène en Rosanne: de winnaars van het Junior Songfestival 2013!
 
kinderen_voor_kinderen_theatershow_utrecht115.jpg 
 
Het succes van Kinderen voor Kinderen met Klaar voor de Start’ kent geen grenzen: een platina-CD, 5 weken op de nr.1-positie van de album top 100 en uitverkochte zalen voor Live in Concert.  Logisch dus dat ‘Klaar voor de Start’ ook voor deze middag het thema is. Samen met de bezoekers wordt de nieuwste single van Kinderen voor Kinderen ‘Doe de Kanga’ gezongen en gedanst: het lied voor de Koningsspelen 2014 waarmee op 25 april een wereldrecord-poging wordt gedaan! 2014 is een jubileum-jaar voor Kinderen voor Kinderen. Feest is de titel van de nieuwe 35e CD die in september verschijnt. Bij de doe-middag wordt vast een klein tipje van de sluier opgelicht van dit nieuwe thema. Zondag 20 april zijn ze in  Theater De Spiegel in Zwolle.

Op de websites van de theaters is meer informatie te verkrijgen over aanvangstijd en toegangsprijs. Meer informatie, interviewverzoeken en lezersacties Meer informatie over Kinderen voor Kinderen, de doe-middagen en de kaartverkoop is te vinden op kinderenvoorkinderen.nl Heeft u een interviewverzoek of wilt u een lezersactie doen? Dan kunt u contact opnemen met Desirée Bekker, Communicatiemanager van VARA’s Kinderen voor Kinderen, tel.: 035-6711882 of e-mail: desiree.bekker@bnnvara.nl . Meegestuurd beeld met dit bericht is rechtenvrij te plaatsen met vermelding van de naam van fotografe Lilian van Rooij.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer