v.v. Berkum te gast bij Voetbal International

Zwolle – Maandag 24 maart is het vierde elftal van v.v. Berkum te gast bij de live-uitzending van Voetbal International, het bekende voetbalpraatprogramma op RTL 7 met o.a. Wilfred Genee, Rene van der Gijp en Johan Derksen

Waar Berkum 4 normaal op een zaterdag moeite heeft om genoeg spelers op de been te brengen, zullen komende maandag voor het onderdeel Amstel Voetbalvrienden maar liefst 18 spelers van het vriendenelftal de VI TV uitzending bijwonen vanaf de stamtafel. Het team had zich opgegeven voor dit onderdeel en hebben de anekdotes en foto’s toegezonden aan de redactie. Zodat ze in een mooi filmpje kunnen belichten waarom dit een met recht een vriendenteam is.

De mannen van Berkum 4 waren vorig seizoen tien jaar bij elkaar en hadden hiervoor een eigen jubileum VI TV uitzending gemaakt waarin ze in de huid kropen van Wilfred Genee, Rene van der Gijp, Jan Boskamp en Johan Derksen, om op die manier terug te kijken op een decennium voetbalvriendschap. Maandag aanstaande zullen zij dus hun ‘tv-helden’ in het echt mogen bewonderen. Een mooi hoogtepunt in het huidige seizoen waarin de sportieve prestaties helaas wat achterblijven. De uitzending begint maandag 24 maart om 20:30 op RTL 7.
Artikel delen:
Reactie 1

Reageer