Stembureau’s Zwolle iets beter bezocht

Zwolle – De stembureaus zijn, anders dan de landelijke trend in Zwolle met 4% beter bezocht dan 4 jaar geleden. Verwonderlijk, omdat de trend zo anders leek.

stemmen-khc-2013-4.jpg

De gemeenteraadsverkiezingen spreken de burgers niet meer aan, of het geloof is weg, zoals er in vele media te lezen was. Voor menig Zwollenaar was het tot op het laatste moment nog lastig op wie ze daadwerkelijk zouden stemmen.   

19-03-2014_stemmen_gementeraadsverkiezing_01_.jpg 

19-03-2014_stemmen_gementeraadsverkiezing_02_.jpg 

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Bij de buren: De Amsterdamse PvdA-lijsttrekker Pieter Hilhorst stapt op. Dat is bekendgemaakt door de fractie. Hij legt ook zijn functie als wethouder Jeugd, Onderwijs en Financiën neer.

    Hilhorst stapt op na de slechte verkiezingsuitslag voor de partij. De PvdA verloor meer dan 10 procent en is voor het eerst sinds 1946 niet meer de grootste in de hoofdstad, dat is nu D66.

    Hilhorst laat weten dat het gezien de uitslag beter is als iemand anders van de PvdA vecht voor deze idealen.

    —– Dit is natuurlijk (al jaren) waar:———-

    Roemer: Wilders is haatzaaier

  2. Wilders heeft de goed wijs kapot, deze man moet worden aangepakt en uit de politiek gezet worden, het ook moet deze man worden behandeld in een clinic voor geesteszieken, net zo goed als niet alle Nederlanders goed zijn zijn ook niet alle Marokkanen slecht

Reageer