Gemengde emoties op stadhuis

Zwolle – Woensdagavond werd in het stadhuis door de diverse partijen de voorlopige telling nauwlettend in de gaten gehouden.

19-03-2014_stemmen_gementeraadsverkiezing_13.jpg

Deze avond was een avond met onverwachte wendingen, waar vreugde door de ChristenUnie contrasteerde tegenover de teleurstelling van de partijen die zagen dat er soms veel stemmen ingeleverd waren.  

19-03-2014_stemmen_gementeraadsverkiezing_09.jpg

19-03-2014_stemmen_gementeraadsverkiezing_08.jpg

19-03-2014_stemmen_gementeraadsverkiezing_11.jpg

Meer foto’s via lees meer… 

19-03-2014_stemmen_gementeraadsverkiezing_12.jpg
19-03-2014_stemmen_gementeraadsverkiezing_14.jpg
19-03-2014_stemmen_gementeraadsverkiezing_07.jpg
Artikel delen:
Reacties 16
 1. In Zwolle worden partij programma’s blijkbaar wél gelezen, en doordacht door de kiezers….en worden partijen afgerekend op wat ze presteren, en helpt linkse of pvv haat praat niet om mensen gek te maken.. 🙂

 2. Eindelijk de winkels weer dicht op zondag. Rust zal de mens goed doen in deze wereld van weldaad en hectiek. Hopelijk doet de christenunie hier iets aan, ze zijn niet voor niets de grootste partij!

 3. Pffff CU aan de ‘macht’ in Zwolle. Dat word betutteling van de bovenste plank en 100 jaar terug in de tijd. Wat een drama voor zo’n grote stad als Zwolle.

 4. Zo wordt de komende jaren een dooie boel op zondag .Alle CU stemmers op zondag eindelijk hun rustdag nadat ze toegesproken zijn in de kerk door de enigste zondagwerker op de kansel

 5. Heel belangrijk.Vroeger moest je ook alles in 6 dagen kopen.Door de 24 uurs economie is er dus ook veel kapot gegaan.Goed op zondag de winkels weer dicht.

 6. Cu gefeliciteerd! Ik hoop dat jullie vooral het 9de gebod in ere houden en gehouden hebben!

  En af en toe een koopzondag is leuk!

  Ook hoop ik dat jullie barmhartig zullen zijn op het gebied van de zorg voor mensen. En dit niet verder afbreken.

  Voor de komende 4 jaar succes en sterkte.

 7. Oh, wat een reacties weer zeg! CU zit al jaren in de gemeenteraad in Zwolle. Net of er nu opeens een andere koers gevaren zal worden. CU is nog geen SGP! Dus er zullen gewoon iedere maand koopzondagen blijven. Er blijft gewoon een supermarkt per wijk op zondag open. En er zitten nog veel meer partijen in de gemeenteraad. Er worden straks genoeg compromis gesloten. Dus doe allemaal niet zo dramatisch!

 8. Voor koopzondagen ieder week was voor de verkiezingen al geen meerderheid. Maar het volledig afschaffen van koopzondagen is al helemaal uitgesloten: zelfs de CU durfde dat niet letterlijk in het verkiezingsprogramma te benoemen. De huidige situatie zal (wat dat punt betreft) dus niet veranderen.

Reageer