Open Tennisdagen bij TC Ittersum

Zwolle – Op 22 maart 2014 geven Paul Haarhuis en Jacco Eltingh tijdens de Open Tennisdagen bij TC Ittersum te Zwolle een clinic en demonstratiewedstrijd. Tevens is Peter Vader, spreekstalmeester van PEC Zwolle, aanwezig om een aantal wedstrijden van Haarhuis en Eltingh te veilen voor het goede doel, de CliniClowns. 

De Open Tennisdagen zijn een initiatief van de KNLTB. TC Ittersum organiseert samen met de andere Zwolse tennisverenigingen op zaterdag 22 maart van 13 tot 18 uur de Open Tennisdagen. Leden, tennisliefhebbers en belangstellenden zijn van harte welkom om een kijkje te nemen op de gezelligste club van Zwolle tijdens dit mooie evenement! Paul Haarhuis en Jacco Eltingh, voormalig tennisprofessionals, zullen aanwezig zijn bij TC Ittersum voor een clinic en demonstratiewedstrijd. Je kunt zelf een wedstrijd tegen de heren spelen.

De kaarten hiervoor worden geveild door Peter Vader, spreekstalmeester voor PEC Zwolle. De opbrengst van de veiling gaat naar de CliniClowns, het goede doel wat al tien jaar door TC Ittersum wordt gesponsord.

Programma Open Tennis Dag TC Ittersum zaterdag 22 maart 2014 

• 13.00-16.00 uur: vrije inloop op ons tennispark

• 15.00-16.00 uur: veiling onder leiding van Peter Vader

• 16.00-17.00 uur: Clinic van Jacco Eltingh en Paul Haarhuis

• 17.00-18.00 uur: Wedstrijden tegen Jacco Eltingh en Paul Haarhuis

Ga voor meer informatie naar www.tcittersum.nl

Artikel delen:

Reageer