CSE VC Zwolle contracteert Henriëtte ter Steege

Zwolle – CSE VC Zwolle heeft voor het seizoen 2014-2015 de 40 jarige Henriëtte ter Steege gecontracteerd als trainster voor het eerste damesteam. Henriëtte ter Steege treedt hiermee in de voetsporen van Ferry de Jong die de afgelopen seizoenen met het team vele successen heeft geboekt.

jet.jpg

Ferry de Jong heeft in een eerder stadium al aangegeven  het stokje te willen overdragen aan een jongere trainer. Met Henriëtte ter Steege haalt VC Zwolle een ervaren volleybalsters binnen de gelederen. Na 27 jaar actief te hebben gevolleybald, waarvan 10 jaar op het hoogste niveau in binnen- en buitenland, is Henriëtte na haar terugkomst in Nederland begonnen als trainster. De afgelopen 3 seizoenen heeft zij met erg veel plezier het eerste damesteam van Rivo-Rijssen onder haar hoede gehad.

Henriëtte is blij bij CSE VC Zwolle de kans te krijgen zich verder te ontwikkelen als trainster en als coach, en is dankbaar voor het vertrouwen dat ze van de vereniging krijgt. Met het aantrekken van Henriëtte ter Steege geeft CSE VC Zwolle invulling aan de ambitie om de dameslijn binnen de vereniging verder te ontwikkelen. CSE VC Zwolle ziet in Henriëtte een jonge en ambitieuze trainster zie zich graag wil ontwikkelen en in zichzelf wil investeren. Ze is iemand die een groep kan sturen en met haar ervaring als volleybalster op het hoogste niveau weet ze als geen ander wat er bij komt kijken om te excelleren. CSE VC Zwolle hoopt op een lange samenwerking met Henriëtte.
Artikel delen:

Reageer