Zwollenaar gewond bij aanrijding in Oldebroek

Op de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek is zaterdagmiddag een 20-jarige bestuurder uit Zwolle ernstig gewond geraakt door een botsing met een vrachtwagen.

Het ongeluk gebeurde rond half vier. De man raakte bekneld en moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. De chauffeur van de vrachtauto bleef ongedeerd. De toedracht van het ongeluk wordt onderzocht. De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. ja dat was een beste knal… we stonden er nl achter.. brbrb de jongen zat er bekneld in was geeen fijn gezicht brbrbr( ben overens nieuws gierig hoe het met de jongen gaat houd me steeds bezig groetjes jose


  ⚠️ Meld

 2. ;D mag me wel Rob noemen. 😉

  Was alleen ene vraag. Ben op de plaats van het ongeval geweest en was een chaos. Heb ook weinig info verder dan al bekend is.

  Maar hopelijk krijgen jullie nog te horen hoe het met het slachtoffer gaat. Het is erg vervelend om het zien te gebeuren.

  Erg veel suc6 uiteraard. 😉


  ⚠️ Meld

 3. dacht het ik niet! ik heb de jongeman zelf zien liggen om te kijken of hij nog aan spreek baar was een rook zeker geen drank lucht
  niet zo gauw oordelen als je er niks over weet >:( zo komen de praatjes dus in de werled >:(


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.