Handbalvereniging SV Zwolle zoekt trainer

Zwolle – Handbalvereniging SV Zwolle is voor het seizoen 2014-2015 op zoek naar een trainer voor het herenteam. Door het kampioenschap in seizoen 2013-2014 promoveren de heren naar de tweede klasse in de regio Oost.
 
Wij zoeken een enthousiaste trainer die op dinsdag- en vrijdagavond het herenteam traint en tijdens de competitiewedstrijden het team coacht. De trainer is één keer per zes weken aanwezig bij het seniorenoverleg. Daarnaast is hij/zij adviserend en ondersteunend naar de trainers van de jeugdteams waarin jongens spelen en heeft hij/zij een rol in de ontwikkeling en uitvoering van het jeugdbeleid. Wij vinden het belangrijk dat de trainer beschikt over een sociale instelling en belangstelling toont voor wat er in de club gebeurt. SV Zwolle zet in op wedstrijdsport en breedtesport. 

Interesse? Neem contact op met: Mw. F. Born, secretariaat@handbal.svzwolle.nl, T: 038-4218222 of Mw. E. Booijink, hoofdbestuur@handbal.svzwolle.nl, T: 06-43288286. Voor verdere informatie over de vereniging zie http://handbal.svzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer