Hasseltse inbrekers gepakt in Zwolle

Hasselt/Zwolle – Twee mannen (22 en 27) zonder vaste woon- en verblijfplaats zijn zaterdagavond 22 maart op de Stadshagenallee in Zwolle aangehouden na een woninginbraak aan de Sikkel in Hasselt.

politie_logo_4.jpg 

Rond 20.20 uur kreeg de politie een melding dat bewoners van een woning aan de Sikkel in Hasselt bij thuiskomst drie inbrekers hadden overlopen. De drie kwamen de achterzijde van de woning uit rennen en gingen er via de achtertuin vandoor. Zij gooiden daarbij diverse goederen van zich af. De politie startte direct een onderzoek waarbij ook Burgernet werd ingezet. Aan de hand van dit onderzoek en diverse tips naar aanleiding van de Burgernetmelding konden even later op de Stadshagenallee in Zwolle twee mannen worden aangehouden die in een auto reden die ook in de buurt van de inbraak was gesignaleerd. De twee inzittenden voldeden aan het signalement van de inbrekers. Naar de derde persoon is nog verder gezocht, maar deze werd niet meer aangetroffen. De twee verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Artikel delen:
Reacties 10
  1. Beetje klaar met al die gasten zonder vaste woon of verblijfplaats die in de winter Zwolle met hun aanwezigheid “verrijken”.
    Ze worden opgepakt en de volgende dag staan ze weer op straat en gaan vrolijk verder.

  2. met een auto…. dus komt er een pluk ze regeling…moeten ze alle schade betalen, wordt al hun bezit in beslag genomen? mag ik hopen… het betalen van schade vergoeding aan slachtoffers wordt door de hoge heren rechters meestal niet eens aangekaart…zou het eerste zijn waaraan een normal mens denkt bij schade… potje breken potje betalen… jatten? met een terug geven plus schade vergoeding voor inmaterieele schade en leed… etc… >:(

Reageer