Open dag Scouting 29 maart

Zwolle – Veel scoutinggroepen in Nederland houden zaterdag onder de titel Scout It Out! open dag. In Zwolle zet de Chr. Scoutinggroep Indaba haar deuren open. In een notendop is te zien wat Scouting allemaal inhoudt. Iedereen kan het ervaren door mee te doen aan luciferdomino, schilderen op hoogte, overwin de apenbaan, broodjes bakken op echt vuur, je eigen armbandje maken, klimnettoren, schminken.
Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij scouting op een natuurlijke manier.  Leren door te ontdekken en samenwerken door te doen is voorbereiden op de toekomst, waarin we meer afhankelijk van elkaar worden.

Scouting is allang niet meer alleen voor jongens. Meiden kom zeker kijken en doe mee met de meiden die al jaren genieten van scouting. Jong en oud is van harte welkom op zaterdag 29 maart. Het clubgebouw staat aan de Thorbeckelaan in Zwolle Zuid en is open van 14.00 uur tot 16.00 uur. De limonade, thee en koffie staat (gratis) klaar voor alle bezoekers. Kijk voor meer informatie over de Scoutinggroep alvast op www.indabagroep.nl

Artikel delen:

Reageer