Rocken met Status Quo in Zwolle

Zwolle – Zondagavond was het zo ver: Status Quo vereerde IJsselhallen Zwolle met een legendarisch bezoek. Status Quo en hun Frantic Four line-up keerden eenmalig terug tijdens de Status Quo Frantic Four Reunion Tour. 

 

_mg_8936.jpg 

 

De Frantic Four reünie is een stap in de bijzondere succesvolle carrière die de band heeft gehad. Niemand had een laatste reünie voor mogelijk gehouden, maar de droom van iedere fan komt uit. Zowel band als fans kregen tijdens de eerste shows van de Reunion Tour een enorme kick van de oude, klassieke nummers. Francis Rossie, Rick Parfitt, Alan Lancaster en John Coghlan hebben na al die jaren nog steeds veel plezier in de Reunion Tour. “Weer samen spelen na al die jaren was geweldig. Het was niet allemaal perfect, maar het belangrijkste was dat de chemie er weer was tussen de bandleden. Bovendien was de belangstelling van de fans ontzettend groot, ongelooflijk!" aldus Francis Rossi. “We willen nog een laatste keer in deze samenstelling spelen en de setlist aanpassen zoals we die speelden in de jaren 70." voegde Rick Parfitt hieraan toe.

 

_mg_9044.jpg

 

_mg_8970.jpg  

 

_mg_8992.jpg  

 

Via Lees verder meer foto’s… 

_mg_9067.jpg
 
_mg_8920.jpg
 
_mg_8954.jpg
 
_mg_9028.jpg 
Artikel delen:
Reacties 11
  1. nog nooit live gezien en grote favoriet van mij alvan af het begin in de jaren 60 .
    het was grandioos live de oudjes nog beter als op plaat
    ben nu 61 mar het blijft me altijd bij.
    alleen dat voor progamma was 3 x niks lawaai schoppers:)

  2. Concert had wat mij betreft gelet op entreeprijs nog wel een half uurtje langer mogen duren. Ook jammer dat concert abrupt eindigt zonder enige afterparty als bij Hedon..concert was verder top….

  3. Vandale in voorprogramma: dit is ons laatste nummer … groot gejuich! En Status Quo? Beetje plichtmatig optreden, weinig interactie en geen toegift. Voor die prijs enigszins teleurstellend.

  4. voorprogramma was inderdaad heel veel herrie, snap niet dat het zo hard moet (geluidsman??), status quo is gewoon goed,mooie avond.

Reageer