121 handschoenen aan een waslijn

Zwolle – “Zwaai zwaai de winter voorbij”. Afgelopen weekend voor er bij het stadsparkje bij de Sassenpoort een opmerkelijke happening plaats. De initiatiefnemers van het kunstproject wensen onbekend te blijven.

zwaai_2.jpg 

2 Waslijnen, 121 eenzame handschoenen, verloren geraakt in de winter. Zij symboliseren de soberheid van het seizoen. "Op 21 maart verwelkomen wij de lente, en komt alles samen in dit kunstwerk, op zoek naar een uit het oog verloren partner". “Ik ben 121 keer van mijn fiets gestapt”

zwaai_1.jpeg

zwaai.jpeg 

Artikel delen:
Reacties 11
  1. Gisteren ben ik de handschoenen al wandelend tegengekomen. Mocht ik een verloeren exemplaar tegenkomen dan zal ik die er zeker bij hangen. Leuk en goed initiatief!

  2. Dus onder het mom van ‘kunst’ mag men zomaar een park vervuilen…ik heb ook nog genoeg rotzooi, zal straks ook ff een waslijn met vuil ophangen in een of ander parkje.

  3. hahaha Thomas. Alles is kunst tegenwoordig. Vergeet niet om tijdens een borrel met je vrienden op de zaterdagavond een mooi bord te maken om het bij de waslijn te hangen.

Reageer