Handbaldames verliezen in Nijmegen

Zwolle – Na het verlies tegen Overwetering, een week geleden, mochten de dames van SV Zwolle zondag op weg naar Nijmegen. Na een aantal keer verliezen en lang genoeg in de auto zitten, wilden de Zwolse dames graag de punten mee naar Zwolle nemen.

 

Zwolle mocht de bal uitnemen en wist daar gelijk uit te scoren. Maar Ha-STU trok dit in hun eerste aanval gelijk weer recht door ook het doel te vinden. Zo bleef Zwolle in de eerste helft bij tot 4-3. Maar toen lieten zij Ha-STU uitlopen tot 13-5. Eventjes herpakte Zwolle zich en kwamen zij wat terug tot 14-9. Waarna Ha-STU weer te gemakkelijk tot scoren kwam en hierdoor uit konden lopen en Zwolle geen kans meer maakte.

Tegen Heino heeft Zwolle al eens laten zien dat zij van grote achterstand terug konden komen en dit was dan ook de bedoeling voor de tweede helft. Met alle kracht proberen de achterstand weg te werken. Helaas, dit is de Zwolse dames niet gelukt.

 

Het lukte Zwolle om tot 22 scoren te komen vanuit veel verschillende speelsters, maar daar tegenover mocht Ha-STU 40 keer het doel vinden. Een harde handballes voor Zwolle waarin punten om op te trainen naar voren kwamen.

 

Met nog één wedstrijd te gaan, volgende week ESCA-Handbal thuis, hoopt Zwolle zich te herpakken en een Zwolle-waardige wedstrijd laten zien. Aanvang om 12:10 uur in de BDG sporthal, 30 maart 2014.

Artikel delen:

Reageer