Zwolle Unlimited zoekt workshopleiders

Zwolle – In het weekend van Hemelvaart vindt de vierde editie van Zwolle Unlimited plaats, zij is op zoek naar enthousiaste workshopleiders. Het Workshopplein is dit jaar toegevoegd en ligt naast de Thor aan de Thorbeckegracht in Zwolle. Van percussie tot yoga en van fotografie tot proza. Alle workshopleiders en cursusaanbieders zijn welkom. 

 

Direct aan de gracht, in ruime sfeervolle tenten, gaan de workshops plaatsvinden. Op het Workshopplein krijgen de festivalgangers de kans om deel te nemen aan een proeverij van workshops op een eenvoudige en toegankelijke manier. Dit sfeervolle Workshopplein is het startpunt van de festivalboulevard vol kunst, cultuur, muziek en theater. De organisaties die de workshops of cursussen geven huren een tent voor een laag bedrag en krijgen daar promotie voor terug. De workshopgevers profiteren van een sterk groeiend bezoekersaantal, vorig jaar alleen al bezochten 50.000 festivalgangers Zwolle Unlimited. Het Workshopplein is prominent aanwezig en heeft een goede doorstoom. Een workshop geven tijdens Zwolle Unlimited? Voor meer informatie: waterval@xplosief.nl.

 

Zwolle Unlimited

 

Cultuur als confetti door de stad, dat is Zwolle Unlimited. Een festival dat jaarlijks in de binnenstad van Zwolle plaatsvindt. Een festival voor families en cultuurliefhebbers, 3 dagen lang. Een festival van de stad en voor de stad met dit jaar een proeverij aan workshops en cursussen voor de bezoekers.

Artikel delen:

Reageer