Verkoop tickets Acda en De Munnik start 1 april

Zwolle – Op 4 maart jl. maakte het duo bekend dat ze stoppen met Acda en De Munnik. Daarmee is de theatertour van 2014-2015 ook hun afscheidstournee. Het duo is op 27 en 28 januari 2015 te zien in Theater De Spiegel. De kaartverkoop start op 1 april. Het tijdstip volgt op een later moment via de website en social media kanalen van Odeon De Spiegel theaters.

gv_productions_acda_en_de_munnik_f_bob_bronshoff.jpg 

Op 4 maart jl. kondigden Thomas Acda en Paul de Munnik in De Wereld Draait Door aan dat ze meer tijd willen besteden aan nieuwe en eigen projecten. Daarom gaat het duo in seizoen ‘14-‘15 nog één keer langs de Nederlandse theaters voor hun laatste theatertournee. Onder leiding van hun vaste band spelen ze  op 27 en 28 januari voor de laatste keer nummers uit hun repertoire. Op dinsdag 1 april start de kaartverkoop voor de twee voorstellingen bij Theater De Spiegel. De verkoop loopt via www.odeondespiegel.nl en 038 – 4288 288. Het tijdstip voor de start verkoop wordt via social media en de website van Odeon De Spiegel theaters bekend gemaakt.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. pfff, niet direct roepen als je iets denkt te weten.
  ze GAAN uit elkaar. na deze AFSCHEIDS tournee is het afgelopen.
  staat ook gewoon in het stukje. wel ff lezen he.
  ;););)

 2. inderdaad Tsja
  inspelen op de emotie omdat de tour niet goed loopt
  als je ermee wil stoppen doe dat dan direct
  we missen er niks aan!!!!
  een concert van een beginnende artiest = 10 keer beter dan van deze verwende mannetjes

 3. @geld dan ga je toch lekker daarheen. Ik snap het gezeur niet. Niemand verplicht je om er heen te gaan. En hoezo zou de tour niet goed lopen, de verkoop begint pas volgende week. Wat een geneuzel zeg.

 4. Die acda viel onlangs op tijdens de wereld draait door door in een soort van kwis iets te zeggen a;s zijn idee dat gestolen was van een amerikaanse talkshow, walchelijk.

Reageer