PEC Zwolle Vrouwen treft Ajax

Zwolle – Vrijdag speelt PEC Zwolle Vrouwen de competitiewedstrijd tegen het vrouwenelftal van Ajax, dat op dit moment op de derde plaats staat in de BeNe League. De wedstrijd gaat om 19.30 uur van start en wordt gespeeld in het IJsseldelta stadion.
 
Voorafgaand aan deze match wordt er een voorwedstrijd gespeeld tussen de meisjes van ZAC / Zwolsche Boys C1 en SC Genemuiden C1. De toegang is gratis! De voorwedstrijd tussen beide elftallen begint om 17.15 uur. Voor koffie of een lekkere versnapering kun je terecht in het Spelershome van PEC Zwolle, gevestigd in het IJsseldelta stadion.. 
Artikel delen:
Reacties 3
  1. Vrouwenvoetbal in Genemuide? Ik denk dat de Zwolle vrouwen net als zo vaak met dikke cijfers van het veld stappen. PEC kan beter stoppen met de vrouwentak, het levert niets op en is daarom geldvespilling. Geld dat beter in het eerste elftal bij de mannen kan worden gestopt.

  2. Trotse Zwollenaar wees eens trots dat de vrouwen ook hun best doen in deze voetbalwereld .De betere resultaten komen van zelf wel .Wens de dames veel succes de komende wedstrijden .

Reageer