Open dag tennisvereniging PAF

Zwollle – Tennisvereniging PAF houdt op zaterdag 29 maart 2014 een Open Tennisdag. Hier kunnen geïnteresseerden nieuwe mensen ontmoeten, leren tennissen of gewoon lekker een balletje slaan. De Open Tennisdag van PAF wordt van 10.00 uur tot 15.00 uurgehouden op het tennispark Sportpark de Marslanden in Zwolle. 

22-3-14-8.jpg

PAF heeft een gezellig en gevarieerd programma op en naast de tennisbaan. Iedereen kan vrijblijvend en op een laagdrempelige manier kennis maken met de tennissport. Zo wordt er die dag een tennisclinic gegeven en kunnen bezoekers genieten van het Ouder-Kind Toernooi. Dit is een jaarlijkse traditie waarbij ouders/verzorgers samen met kinderen het tegen elkaar opnemen middels de kenmerkende Play Always Fair (PAF) tennismanier binnen deze gezellige vereniging in Zwolle. PAF wil hiermee bijdragen aan het promoten van sport. Tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en niveaus. Daarnaast is tennis gezond, ontspannend, gezellig en kun je het spelen wanneer het jou uitkomt.

Meer informatie neem een kijkje op onze website www.tvpafzwolle.nl.

De Open Tennisdagen zijn een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) en zijn verenigingen. Zo’n 500 verenigingen verspreid over Nederland organiseren een open dag in de week van 22 t/m 30 maart 2014. Kijk opwww.opentennisdagen.nl voor een overzicht van alle deelnemende verenigingen en hun programma.

Artikel delen:

Reageer