Astrid Vrolijk directeur van Hart van Zwolle

Zwolle – De Raden van Toezicht van de Muzerie en de Bibliotheek Zwolle zijn overeengekomen dat Astrid Vrolijk-de Mooij beoogd directeur-bestuurder is van de per 1 januari 2015 op te richten organisatie het Hart van Zwolle.

 

Astrid Vrolijk-de Mooij blijft tot 1 januari directeur-bestuurder van de bibliotheek. Vrolijk-de Mooij heeft een brede culturele achtergrond. Voordat ze in 2010 bij de bibliotheek werd aangesteld, gaf ze leiding aan een schouwburg en een instelling voor cultuureducatie. De samenvoeging tussen Muzerie en bibliotheek is onlangs door de raad goedgekeurd. Vanaf 1 januari gaan beide organisaties verder als het Hart van Zwolle. De zogenoemde makelaarsfunctie, die het nieuwe cultuureducatiebeleid van de gemeente Zwolle moet gaan vormgeven, wordt hierin ondergebracht.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ik ben tevreden met de bieb. Waar voor je geld. Muzerie echter ken ik als club van opvreters. Het ging daar niet om de leerling, maar om andere zaken. Geen wonder dat die tent kapot ging. Ik hoop niet dat nu geld van de bieb ook verkeerd besteed gaat worden. Dan ben ik gauw bieblid af.

Reageer