Politie zoekt getuigen mishandeling Zwarteweg

Door Redactie

Zwolle – De politie is op zoek naar getuigen die hebben gezien dat, op woensdagmiddag 19 maart jl. rond 13:45 uur, een 67-jarige werd mishandeld op de Zwarteweg.

Het incident deed zich voor bij een vuilniswagen waarmee vuilcontainers terug werden geplaatst op het trottoir. Twee fietsende jongens (15-20 jaar), die kennelijk hun weg zagen versperd door de vuilniswagen, besloten daarop over het trottoir te rijden. Het slachtoffer dat op dat moment zijn container weer wegpakte werd daarbij bewust aangereden door een van de knapen. Er ontstond een handgemeen, waarbij het slachtoffer om zijn nek werd gegrepen, ten val kwam en een hoofdwond opliep. Hij moest zich onder doktersbehandeling laten stellen. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat met dit incident te maken heeft wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegegeven aan Bel M. via 0800-7000. Naar de mishandeling is een onderzoek gestart.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Politie zoekt getuigen mishandeling Zwarteweg”

  1. Daar fiets ik bijna elke dag langs, echt waar als ik die tweesnotappppen op dat moment had betrapt….
    Die twee gasten moeten snel worden gevonden, want nu doen ze dit en morgen zoiets weer… Kan niet>:(

  2. Jeetje, wat erg. Ik ben kort erna er langs gefietst en dacht dat de man dat ding van de vuilniswagen tegen zijn hoofd had gehad.

Reacties zijn gesloten.