Grootste poppen- en berenbeurs naar Zwolle

Zwolle – Zaterdag 5 en zondag 6 april 2014 in de IJsselhallen in Zwolle vindt één van de grootste poppen en berenbeurzen in Europa plaats. 

beer.jpg 

Poppen en teddyberen zijn tijdloos en vandaag de dag populairder dan ooit. De beursvloer zal gevuld worden met sfeervolle stands waar allerlei verschillende producten verkocht worden voor de creatieve hobbyisten die zelf een pop of beer willen maken. Voor de verzamelaars van hedendaagse kunst presenteren poppen en berenkunstenaars afkomstig uit Nederland, België, Duitsland, Engeland en Rusland hun indrukwekkende assortiment aan zelfgemaakte poppen en beren.

Momenteel zijn de babypoppen een ware rage, het is onvoorstelbaar hoe levensecht die poppen zijn. Daarnaast is er genoeg ruimte voor nostalgie. Tijdens dit buitengewoon boeiende evenement maak je kennis met poppen- en berenkunst uit lang vervlogen tijden. ,,Een pop of teddybeer dat is pure emotie,” verklaart beursorganisator Suzan Wolters. ,,Mensen hebben als kind een pop of beer als beste kameraadje in bed gehad om in de behoefte aan troost, acceptatie of tederheid te voorzien. Dat heeft een enorme betekenis.” Oude tijden herleven bij het zien van de duizenden antieke en oude poppen en teddyberen.

Een pop of teddybeer die in de loop der tijd beschadigd is, een arm of been mist of misschien nog maar door één oog kijkt, de aanwezige poppendokter weet daar wel raad mee.  
Niemand verlaat deze beurs met lege handen! Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een presentje. 
Nieuwsgierig geworden? Laat je overrompelen door deze poppen- en beren invasie en maak er een gezellige dag van!

Locatie: IJsselhallen , Rieteweg 4, 8011 Zwolle                                               
Datum: zaterdag 5 en zondag 6 april 2014, openingstijden op zaterdag van 10.00 tot 17.00 en zondag van 10:00 tot 16:00 uur. Entreeprijs € 8,-  65+ € 7,- kinderen tot 12 jaar gratis (onder begeleiding van een volwassene). Gratis parkeren!  

Artikel delen:

Reageer