Wijzer Gemeente Zwolle wordt gedigitaliseerd

Zwolle – De gemeentelijke pagina’s in de Peperbus, Wijzer, worden vanaf 2015 gedigitaliseerd. Op dit moment onderzoekt de gemeente Zwolle hoe de informatie uit de Wijzer over onderwerpen, die zich afspelen in de stad of uw wijk, gedigitaliseerd kunnen worden. Ook is de gemeente bezig met het ontwikkelen van een nieuwe website.

Gemeente Zwolle: "We zijn we benieuwd naar uw mening. Voordat Wijzer wordt gedigitaliseerd, is het voor ons van groot belang uw mening te weten. Graag horen wij van u hoe u de informatie uit Wijzer voortaan digitaal wil ontvangen. U kunt dit doen door een korte vragenlijst in te vullen via www.zwolle.nl/enquetewijzer. De vragenlijst is vanaf woensdag in te vullen. Daarnaast gaan we graag in een groepsgesprek de dialoog met u aan over de digitalisering van Wijzer en de nieuwe website van de gemeente. Deze gesprekken duren ongeveer twee uur en vinden plaats tussen 14 en 25 april 2014."

Wilt u meepraten en uw mening geven? Geeft u zich dan voor 10 april 2014 op door een email te sturen naar a.meerdink@ zwolle.nl. Vermeldt in deze e-mail uw naam, telefoonnummer en geboortedatum. Heeft u geen e-mail, dan kunt u een brief sturen met daarin uw bovenstaande gegevens, naar: Gemeente Zwolle, Afdeling Communicatie t.a.v. A. Meerdink, Antwoordnummer 119, 8000 VB Zwolle. Een postzegel is niet nodig.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer