Singer-songwriter Niels Geusebroek naar Hedon

Zwolle – Niels Geusebroek is allang geen onbekende naam meer in Nederland. Wellicht doet zijn naam een belletje rinkelen vanwege de band Silkstone, de halve finale van The Voice of Holland, de hardstylehit Year Of Summer die hij samen met WildStylez uitbracht of de knaller van een hit Take Your Time. Op vrijdag 4 april geeft de veelzijdige singer-songwriter een optreden in Zwols poppodium Hedon.

Eind mei 2013 bracht Niels Geusebroek het langverwachte solo albumLines uit. Niels was nauw betrokken bij de productie en nam de plaat op met bevriende muzikanten Bertolf en Anneke van Giersbergen. Een pure en ambachtelijke singer-songwriter plaat wilde hij maken. “Wat ik me voor ogen heb gesteld, is gelukt. Lines is stoer en gelaagd. Er staan nummers op met veel instrumenten en stemmen, maar andere liedjes zijn juist heel transparant, met zang en alleen gitaar of piano. Lines is een rustig en ingetogen album met de nadruk op de fantastische stem van Niels Geusebroek.

Shane Alexander
De uit Los Angeles afkomstige singer-songwriter Shane Alexander bracht in oktober zijn nieuwste album Ladera uit. Inmiddels boekt hij succes in Amerika en heeft hij een mooi en rijk oeuvre opgebouwd als soloartiest. Shane Alexander doet af en toe denken aan Jeff Buckley en Jackson Brown en noemt zelf Neil Young zijn grootste inspiratiebron. De muziek die hij maakt laat zich het beste omschrijven als Melancholische Americana.

NIELS GEUSEBROEK
Support: SHANE ALEXANDER

Locatie                         : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer           : Vrijdag 4 april
Open                : 20:00 uur 
Aanvang           : 21:00 uur
Entree              : € 14,50

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, bij de Plato in Zwolle en aan de deur van Hedon op de avond van het concert.

Artikel delen:

Reageer