Wandeling “Zwolle: brug naar de kunst”

Zwolle is prachtig! Zeker vanaf het water en aan de unieke stadsgracht is het genieten van de oude Hanzestad.

Toeristen én Zwollenaren kunnen in de maand augustus genieten van deze schilderachtige beelden van Zwolle door een bezoek te brengen aan de expositie in de centrale bibliotheek of door deel te nemen aan de wandeling “Zwolle: brug naar de kunst”. Ter gelegenheid van het 60-jarige jubileum van kunstenaarsvereniging Palet verscheen onlangs het boek “Zwolle: brug naar de kunst”. De kunstenaars van Palet laten in hun eigen werken zien hoe Zwolle er vanaf het water uitziet. Een selectie van ongeveer twintig van deze kunstwerken is in de maand augustus te bewonderen in de centrale bibliotheek. Aranka Wijnbeek heeft bij de kunstwerken van Palet diverse wandelingen geschreven, die zowel op als langs het water Zwolle in beeld brengen.

Voor Zwollenaren en toeristen

U kunt samen met Aranka Wijnbeek tijdens een bijzondere wandeling deze schilderachtige plekjes in Zwolle bezoeken. Dinsdagmiddag 28 augustus start de rondleiding om 13.30 uur in de centrale bibliotheek (Diezerstraat 80). Aranka Wijnbeek neemt belangstellenden al verhalend mee langs de waterkanten van Zwolle.

Kaartjes voor de wandeling zijn verkrijgbaar bij de receptie van de centrale bibliotheek en kosten € 5,- (all-in pas) en € 6,50 (niet-leden).
Reserveren wordt aangeraden.

Artikel delen:

Reageer