Hoog niveau op Plankenkoorts

Zwolle – De eerste editie van Plankenkoorts (voorheen TaK/JenaXL concert) was een groot succes. Leerlingen van JenaXL en het Thomas a Kempis college toonden hun kunsten op het podium van het eigen Landstede Theater.

plankenkoorts.jpeg 

Foto: Martijn de Haan

Wat opvallend was deze avond, was de verbinding tussen leerlingen onderling. Veel acts waren een mix van leerlingen van verschillende locaties. Zelfs een leerling van het Greijdanus en van het MBO van Landsteden waren aangeschoven. Ook was het hoge niveau van de acts onderwerp van gesprek. Ook nieuw was de inzet van leerlingen achter de schermen en de presentatie door Ellis Willemsen uit Havo 5. Leerlingen hielpen mee in de techniek, catering en organisatie. De pauze werd opgeluisterd door lekkere hapjes en drankjes en een echte DJ. Dit is voor sommigen een mooie kruiwagen naar nieuwe baantjes of opdrachten.

Deze avond was tevens een voorronde voor Latent Talent, dat op 15 april plaatsvindt. Voor deze avond zullen Job Huiskamp en Micha Bartelds, de locaties vertegenwoordigen. Leerlingen, docenten hebben enorm genoten van een fantastische dag waarin maar weer bewezen is dat kunst verbroederd, inspireert en mensen verder brengt.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Kippenvel. Ik heb genoten gisteravond. Het was een prachtig Open Podium. JenaXL-ers Micha & Job, heel veel succes op Latent Talent.

Reageer