Het weer: zonnig

Zwolle – Donderdag begint aan de frisse kant, al snel komt de zon erbij waardoor de temperatuur oploopt. Het blijft op de meeste plekken droog maar elders kan een licht buitje voorkomen. De wind is oostelijk en is matig tot krachtig, het wordt 10 tot 14 graden in onze regio.

 

26-03-2014_weerfoto__kraanbolwerk.jpg

Kraanbolwerk 

 

Vrijdag is de zon opnieuw flink aanwezig en lijkt het opnieuw een prachtige lentedag te worden. De wind is zwak tot matig van kracht en komt uit oostelijke richting. Het kwik komt uit tussen 14 en 20 graden. Zaterdag begint het weekend met opnieuw volop zonneschijn en het blijft droog. Bij een zwakke tot matige wind wordt het circa een graad of 18.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Zelfs zonneschijn maakt het aanzien van dit terrein niet beter. Weer een voorbeeld waarbij in afwachting van de bouw geen verplichting rust op de projectontwikkelaar om het gebied tijdelijk in te richten en te onderhouden. Dit is echt funest voor de kwaliteit van onze stad.

 2. Helaas is op deze foto niet te zien dat de rode verf grotendeels wit is door vogelpoep.

  Daarnaast ziet deze rode pijl er van twee kanten uit als een rood christelijk kruis.

  Bizar dat de gemeente dit ondersteund heeft. Wanneer er een uiting had gestaan van de islam was het heel snel weer afgebroken.

  De laatste keer dat ik er over gebeld hebt zou het volgens mij in het najaar afgebroken worden.

 3. Tja rd, op die manier kun je overal wel wat achterzoeken…
  Een christelijk kruis, hoe kom je d’r op…..
  Maar dat het geen gezicht is ben ik met jullie eens!

 4. Je zou het is moeten bekijken vanaf de pannenkoekendijk of de Buitenkant dan valt er echt niets anders van te maken. Ik kijk hier nu al vanaf 2012 vrijwel dagelijks tegenaan.

  Als niet religieus persoon erg storend.

Reageer