Paasmarkt op Doepark Nooterhof

Zwolle – Stichting Kinderhulp Beregszász (SKB) houdt op zaterdag 12 april a.s. een paasmarkt op Doepark de Nooterhof , Goertjesweg 5 te Zwolle. De paasmarkt duurt van 10.00 tot 15.30 uur en is grotendeels overdekt. 

 

Er zijn tuindecoraties, paasbloemstukjes, kransen, Oekraïense artikelen etc. te koop. Tevens is er een  boeken- en speelgoedmarkt waar weer tweedehands boeken en speelgoed te kust en te keur worden aangeboden. Om 11.00 u. en om 14.00 u. kunnen kinderen t/m 7 jr. paaseieren zoeken. Er zijn leuke prijzen te winnen w.o. vrijkaartjes voor musea en speeltuin. Dit jaar kunnen kinderen zelf hun palmpaasstok maken en versieren. Verder kunnen ze eieren schilderen, grabbelen uit de pakjesjurk, eieren raden, geschminkt worden en nog veel meer.

De markt wordt gehouden om voor een groep kansarme kinderen uit Beregszász (Oekraïne) een vakantie naar Nederland mogelijk te maken. De kinderen komen op 25 juni en vertrekken op 19 juli. Meer informatie kunt u vinden op de website van Europa Kinderhulp (EKH) en SKB: www.kinderhulpberegszasz.nl of: 038-4547960.

Artikel delen:

Reageer