Ron Jans en Adriaan Visser op sponsoravond WVF

Zwolle – Voetbalvereniging WVF houdt op woensdag 16 april haar sponsoravond. In de setting van een sportcafé zijn dit keer te gast Ron Jans (hoofdtrainer van PEC Zwolle) en Adriaan Visser (voorzitter van PEC Zwolle). 

Zij gaan onder leiding van sportverslaggever Herman Nijman van De Stentor het gesprek aan. De ontvangst voor sponsoren van de club is van 18.30 tot en met 19.00 uur in de kantine van WVF aan de Stinsweg 15 in Westenholte. Vervolgens staat van 19.00 tot en met 20.30 uur het buffet klaar. Deze wordt verzorgd door topkok Arjan Bisschop van hotel/restaurant De Zon in Ommen. Het sportcafé met het genoemde panel staat gepland van 21.00 tot en met 22.00 uur. Aansluitend is er volop de gelegenheid om te borrelen en te netwerken. WVF vraagt sponsoren hun komst en die van hun metgezellen kenbaar te maken via sponsoring@wvf.nl. Jans en Visser 
Geboren Zwollenaar Ron Jans werd na zijn actieve carrière als betaald voetballer eerst leraar Duits, daarna pas voetbaltrainer. Zijn grote doorbraak komt in 2002. Bij het zoeken van een opvolger voor Dwight Lodeweges komt FC Groningen uit bij Jans. Op 23 oktober 2008 is Jans officieel de langstzittende trainer van FC Groningen. Maar op 11 november 2009 wordt bekend dat het seizoen 2009/2010 het laatste seizoen van Jans is bij FC Groningen. Hij wordt coach bij SC Heerenveen. Na Heerenveen traint hij het Belgische Standard Luik, om daarna in het seizoen 2013-2014 bij PEC Zwolle aan de slag te gaan. Adriaan Visser staat sinds 2000 als CEO aan het roer bij afvalbedrijf SITA Nederland. Visser is sinds 2009 voorzitter van PEC Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Ron Jans en Adriaan Visser op sponsoravond WVF”

Reacties zijn gesloten.