Leerlingen Ambelt gaan weer Alpe ‘d Huez op

Zwolle – Een groep fanatieke docenten en VSO-leerlingen van de Ambelt in Zwolle gaan dit jaar in juni weer de Alpe ‘d Huez beklimmen voor het goede doel.  In het bijzijn van sponsoren, begeleiders, de betrokken leerlingen en hun ouders vindt woensdagavond 2 april om 19.30 uur de officiële aftrap plaats in de aula van het Hengeveld College aan de Dr. Hengeveldweg 9 in Zwolle. Onder het genot van een hapje en drankje, verzorgd door leerlingen Consumptief, wordt het project gepresenteerd.

 

07-02-2012_fit_for_free-spinning_clinic_02.jpg 

 

Voorzitter van de commissie Alpe d’Huez en stagiaire op de Ambelt, Anna Strijker: “Omdat de vorige reis naar Alpe d’Huez een groot succes was, organiseren we dit nogmaals. Veel leerlingen hebben niet de mogelijkheid om te trainen of te sporten bij een vereniging en ook niet de middelen om ieder jaar of überhaupt op vakantie te gaan.Door dit project maken we deelnemen aan een sport en een reis naar het buitenland toch mogelijk. Door het volgen van de intensieve trainingen en uiteindelijk het beklimmen van Alpe d’Huez denken wij dat leerlingen kunnen veranderen en onder andere positiever en met meer zelfvertrouwen naar zichzelf gaan kijken.”

 

De opbrengst gaat dit jaar naar de Zwolse Stichting Ad Huiberts, die onder andere saamhorigheid nastreeft door sportieve activiteiten te organiseren, tennisactiviteiten ondersteunt voor mensen met een handicap en opbrengsten doneert aan Spieren voor Spieren. Voor meer info: www.adhuiberts.nl  

Artikel delen:

Reageer