Man steelt bloemen van begraafplaats

Zwolle – Een 59-jarige Zwollenaar is donderdagmorgen 27 maart door personeel aangehouden voor diefstal van bloemen en een bloempot op de begraafplaats aan de Bisschop Willebrandlaan, en overgedragen aan de politie.
Hij was daarbij betrapt door medewerkers op de begraafplaats. Tussen het personeel en de man ontstond, in afwachting van de politie, een schermutseling. De man is voor nader onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Tegen hem wordt een onderzoek ingesteld en proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 11
  1. en omhoog maar met de armoedegrens. het is voor sommigen onder ons niet eens betaalbaar meer om een bloemetje in de winkel te kopen.

  2. Zou je moeder gestolen bloemen op haar graf willen of je vrouw? Er zijn en gedenken daar heb je geen bloemen voor nodig.

  3. Wat een leeghoofd die Jesse, als er nog een beetje verstand inzit doe je niet zulke domme opmerkingen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. @ annetjuh, br bedoelt ermee dat die gast een echte pardenlul is!!!
    Hoe ziek moet iem in zijn hoofd zijn om zoiets te doen totaal geen respect, echt ik kan zo iemand zo flinke schop geven.. >:(

  5. Uitleveren aan de familie waarvan de bloemen zijn..!!! Denk dat die er dan minder makkelijk van af komt dan met ons huidig rechtssysteem

Reacties zijn gesloten.