Theater Odeon biedt podium aan studenten

Zwolle – Onder de titel ‘We Are Legend’ organiseert Students On Stage op zaterdag 5 april een workshopdag in het Theater van Landstede Dokterspad. Tijdens deze workshopdag gaan Zwolse studenten samen met een professionele rapper, zanger en danser aan de slag, om een ode te brengen aan legendes. De performances zijn vervolgens te zien tijdens de ‘We Are Legend’ show op maandag 7 april in Theater Odeon. 

Students On Stage is een initiatief van Odeon De Spiegel theaters. Studenten ontvangen een aantal keer per seizoen de sleutel van de Dommerholtzaal in Theater Odeon. Zij organiseren evenementen voor studenten en brengen die op de planken. Na de projecten van Students On Stage door Deltion is het nu de beurt aan de afstudeerders van de opleiding evenementenorganisatie van Landstede.

Voor de workshopdag op zaterdag 5 april bij Landstede Dokterspad in Zwolle kunnen in  totaal 45 studenten zich aanmelden voor de dans, zang of rap workshop. Deze worden gegeven door onder andere Iwan van Zon en Lucas Tijhof. De losse acts die voortkomen uit de workshops worden samengevoegd tot één show: ‘We Are Legend’.

De ‘We Are Legend’ show op maandag 7 april staat in het teken van ‘legendes’ in diverse vormen zoals: muziek- en danslegendes maar ook vaders, schilders, dichters en andere grootheden. Kortom, een complete workshopdag voor studenten die op de planken willen staan in Theater Odeon. Tickets voor de show zijn te verkrijgen via www.odeondespiegel.nl

Artikel delen:

Reageer