Opbrengst PrinsenDarten voor Mission Marcella

Zwolle – CV De Deurzakkers schenken het inschrijfgeld “PrinsenDarten 2014” aan team “Mission Marcella 2014” dat op 5 juni gaat proberen zo vaak mogelijk de Alpe dHuzes te beklimmen.

darten-goed_doel.jpg

Prins Peer van cv de Deurzakkers overhandigde het bedrag van € 155,00 aan Marco Knoop en Jeroen Wentzel in de kantine van vvSVI, de verbindende factor tussen de carnavalsvereniging en de zonen van Marco. Sinds een aantal jaren wordt er op de woensdag voor carnaval door cv De Deurzakkers in de stadsresidentie Timeless het “PrinsenDarten” georganiseerd. De Hoogheden en adjudanten van Sassendonk strijden dan in vol ornaat tegen elkaar om de hoofdprijs te bemachtigen. Daarnaast doen er ook vele “reguliere” darters mee die de avond gebruiken om hun wedstrijdritme vast te houden. Het inschrijfgeld wordt elk jaar aan een goed doel geschonken.

Als goede doel is dit jaar “Mission Marcella” gekozen door het bestuur. De Deurzakkers, een onderdeel van vvSVI, zag de flyer(en fooienpot), in kantine de Siggels met het indrukwekkende verhaal en wil graag een steentje bijdragen aan het team wat de uitdaging aangaat op 5 juni 2014. Marco Knoop, een van de teamleden en vriend van Jeroen Wentzel is regelmatig te vinden langs de velden van SVI als de jongens aan het spelen zijn. Cv De Deurzakkers wensen team Marcella 2014 heel veel succes!!

 

Artikel delen:

Reageer