Debutant DTG op koers voor het kampioenschap

Zwolle – De WRZV zaalvoetbalcompetitie stond afgelopen week ook in het teken van de halve finale tussen PEC Zwolle en NEC, gezien de vele wijzigingen in het programma. 

 

DTG kan bij winst in de eerstvolgende competitiewedstrijd het kampioenschap vieren in de 1e klasse van de WRZV Zaalvoetbalcompetitie. Door de ruime winst van 15-3 op subtopper Opgezwolle kan DTG promotie naar de kampioensklasse bijna niet meer ontlopen. Schildersbedrijf Groen is de ploeg, wie de koploper nog steeds opjaag, getuige de knappe 8-4 winst op middenmoter AXIOS.  Door een 6-1 winst van Streetfeet op Bola-Lah! Satu blijven ze volop in de race voor de 2e periode in de 1e klasse en daarmee ook het ticket voor de kampioensavond. OHM had afgelopen week een “dubbelprogramma” en wist beide wedstrijden niet te winnen. De eerste wedstrijd werd met 4-8 verloren van de Belgische Keizer 1 en in het daaropvolgende duel was Au M’n Gurk met 6-13 te sterk.

2e klasse woensdag

Railion laat zien dat ze de hoop op de titel nog niet hebben opgegeven, gezien de 7-5 overwinning op The Black Ties. De kans dat koploper Allesoverrechten.nl wordt ingehaald is klein, maar met nog drie wedstrijden te spelen en drie punten achterstand is alles nog mogelijk in deze spannende competitie. IJsselhallen Zwolle wist in een leuk duel Campingteam 3 met 8-2 opzij te zetten en Le Gong wist voor een verrassing te zorgen door middenmoter I4U-Styrinth met 6-3 te verslaan. Univé Verzekeringen wist voor de grootste verrassing van de avond te zorgen door het hoog geklasseerde Keijl Flevo Holland met 5-3 te verslaan. 

 

Kampioensklasse woensdag

Door de halve finale in het IJsseldelta stadion afgelopen week werden de wedstrijden van deze competitie zowel op de maandag als woensdagavond gespeeld. Obtentus was door deze wijziging behoorlijk van slag, met name door de afwezigheid van een aantal belangrijke spelers. Belgische Keizer 2 wist hier slim gebruik van te maken, getuige de knappe 6-2 overwinning op Obtentus. Ittersum wist wederom met goed voetbal de volle winst te pakken. Deze keer werd Exact met 8-4 verslagen. Zwolle Zuid wist zich geen raad tegen het goed spelende Van Panhuis en verloor met 4-13 en daardoor blijft Zwolle Zuid in de gevarenzone. YBC boekte in strijdt tegen degradatie een belangrijke en knappe overwinning op de Blazende Veiligheid. YBC won met 12-5. Andere uitslag was tussen SC PEC Zwolle en Vastgoed Dalfsen 0-5. 

 

Voor in uw agenda! 

Maandag 31 maart en woensdag 2 maart staan er weer leuk en attractieve wedstrijden op het programma in de WRZV Sporthallen. De toegang is vrij en u bent van harte welkom om vanaf 18:30 uur de wedstrijden bij te wonen. 

Voor verdere informatie kunt u ons verder volgen op twitter: @WRZVZwolle of Facebook: WRZV Zaalvoetbal en natuurlijk staan alle actualiteiten vermeld op onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl.

Artikel delen:

Reageer