Eerste editie UNDEEP in poppodium Hedon

Zwolle – Maak kennis met de eerste editie van UNDEEP op donderdag 3 april in Hedon. Het kleinere broertje van het succesvolle Deephouse, Techhouse en Techno event DEEP biedt beginnende House en Techno-DJ’s de kans om zich te laten zien aan het publiek. Tijdens deze eerste editie staan Rico (FTG) en Chung achter de tafels. Roy El Kei zal deze avond afsluiten met een dikke set zoals je dat van hem gewend bent.

UNDEEP zal om de maand terug keren en is een intieme en laagdrempelige avond. De stijl is net wat breder en gevarieerder dan bij DEEP. Niet enkel Techno, maar ook ruimte voor diepte en veelzijdigheid. Tijdens deze eerste editie wordt Rico (FTG) in het diepe gegooid. Hij is uiteraard bekend als MC, maar na vanavond weet je dat deze man ook de wreedste beats uit zijn iPhone tovert. Naast Rico maakt ook Chung zijn debuut op het podium. Deze DJ sleurde Rico de techno in en zal deze avond zijn set voor het eerst ten gehore brengen.

UNDEEP
Line-up: RICO FTG / CHUNG / ROY EL KEI

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Donderdag 3 april
Open / aanvang         :: 23:00 uur 
Entree                         : € 5,00 – voor 00.00 binnen is gratis entree

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, bij de Plato in Zwolle en aan de deur van Hedon op de avond van het event.

Artikel delen:

Reageer