PEC Zwolle zegt 6 contracten op

Zwolle – PEC Zwolle heeft de contracten van Giovanni Gravenbeek, Fred Benson, Leon ter Wielen, Ronnie Reniers, Giovanni Hiwat en Furdjel Narsingh formeel opgezegd. Met Hiwat is de club nog wel in gesprek om zijn aflopende verbintenis te verlengen.

Door de recente blessures van Narsingh bekijkt PEC Zwolle de komende weken of de vleugelaanvaller nog in aanmerking komt voor een nieuw contract. Daarnaast heeft de Zwolse club de optie in het aflopende contract van Maikel van der Werff gelicht. Hierdoor staat de centrale verdediger ook het komende seizoen in Zwolle onder contract. In een eerder stadium lichtte de club al de opties in de aflopende contracten van keeperstrainer Jacques Storm en Joost Broerse.

Artikel delen:
Reacties 23
 1. hoe kun je Narsing nou het voordeel van de twijfel geven? Die heeft amper gespeeld en wanneer die speelde gebeurde er niet echt veel bijzonders.

 2. Narsingh is de man van glas van PEC, vraag is inderdaad of die ooit meer dan 5 wedstrijden per seizoen kan spelen. En nu ook nog de contracten met Nijland en Labylle opzeggen, dan is deze voorjaarsschoonmaak compleet.:)

 3. Jammer dat Drost zolang vastligt. Sinds dat ie jeugdinternational is voetbalt ie als een krant. Gaat geen duel aan, loopt verkeerd verdegity niet mee. Lozen die gast.

  Groeten van Vak 17.

 4. Die Labylle kan best wel voetballen. Geef die jongen een kans zeg, voordat jullie hem na een paar maanden al afschrijven.

  En hier word ik pas echt zo ziek van.

  http://www.soccernews.nl/news/243013/Koeman:_PEC_Zwolle_hoort_niet_in_Europa_en_de_wijze_waarop_is_te_gek_voor_woorden

  Dat gezanik van Pec heeft niks in europe te zoeken. slecht voor coefficientylijst. bla bla bla.

  Heb zelfs reacties gelezen als Ajax bedankt door jullie gaat Pec nu europa in. Daar gaan onze punten. Az oakt ze en Pec vergooid ze weer.

  Zullen we de competitie maar afschaffen dan? en alleen maar de top 5 clubs laten spelen. Wie heeft bepaald dat zij alleen het recht hebben Europa in te gaan.

  Gadverdamme. wat een zeikland is dit zeg

 5. In de tijd dat Jorien van den Herik nog voorzitter was bij Feyenoord heeft hij samen met van Raaij van PSV ,Van Praag Ajax en de KNVB een deal gesloten.
  Feyenoord was toen ook al kansloos voor de titel en PSV en Ajax maakten toen ook al de dienst uit vwb de Championsleague plaatsen.
  Om de voormalige topclub nog enigszins te redden werd vanaf dat moment besloten dat Feyenoord dan maar elk jaar met een easy loting de beker mocht winnen met als extra bijkomend voordeel een finale in eigen Kuip.
  Ook deze situatie is tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid meer en daar moeten sommige mensen nog aan wennen.
  En zeg nou zelf, slechter dan Utrecht en Feyenoord dit jaar gaat Zwolle het echt niet doen.

Reageer