Club Karma ten bate van KWF Kankerfonds

Zwolle – Club Karma staat met de Celebrate Life Edition op woensdag 9 april in het teken van het leven. Met een zeer uitgebreide line-up in Zwols Poppodium Hedon geeft het nieuwe concept invulling aan een dynamische clubnight met als special guest Timo-T. De avond is ten behoeve van het onderzoek naar genezingsmethodes van kanker. Per verkocht ticket maakt de organisatie daarom € 10,00 over naar het KWF Kankerfonds.

De organisatie vond veel artiesten bereid om samen met special guest Timo-T de strijd tegen de ziekte aan te gaan. Het affiche pronkt dan ook met grote namen als DJ Jean en Eric van Kleef. DJ Jean behoeft amper een introductie. De man is één van de grondleggers van de Nederlandse dancescene. In 1989 won Jean de Nederlandse Mix- en Scratchkampioenschappen en daarmee waren de eerste stappen van zijn carrière. Sindsdien heeft de DJ in clubs over de hele wereld gestaan en host hij met DJ Jean @ Work zijn eigen programma op de vrijdag- en zaterdagnacht op SlamFM. De line-up wordt verder aangevuld door Asino, Cesquax, Adin Dino b2b Lastpaq, Sadegh Shahidi, Condance, Dennis Brugman.

Club Karma
Buro Ruis en VM Productions stellen met Club Karma iedere editie een nieuw goed doel centraal. De invulling van de avond verschilt per editie en kan variëren van clubnights tot proeverijen; de bewustwording van maatschappelijke thema’s en daaraan gekoppeld een goed doel is echter de vast factor. 

CLUB KARMA
CELEBRATE LIFE EDITION met DJ JEAN / ERIC VAN KLEEF / ASINO / CESQEAUX / ADIN DINO B2B LASTPAQ / CONDANCE / SADEGH SHAHIDI / DENNIS BRUGMAN / special guest: TIMO-T

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Woensdag 9 april
Open / Aanvang         : 20:00 
Entree                         : € 16,50

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, bij de Plato in Zwolle en aan de deur van Hedon op de avond van het event.

Artikel delen:

Reageer