FC Zwolle gelijk tegen RKC Waalwijk

|   Laatste wijziging

FC Zwolle heeft maandagavond voor de vierde keer op rij gelijk gespeeld. In het duel tegen RKC Waalwijk werd niet gescoord.

In een weinig enerverende wedstrijd wisten FC Zwolle en RKC Waalwijk er geen echte wedstrijd van te maken, het vertoonde spel ging gelijkop op met hier en daar een aantal plaagstootjes van zowel FC Zwolle als RKC. De ex-eredivisionist kom niet imponeren, bij vlagen was het spel van RKC zelf zwak te noemen. Benjamin de Ceulaer had namens RKC bijna de openingstreffer, maar Diederiek Boer wist de bal net voor de lijn te houden, slechts een paar minuten later had Tozé namens de Zwollenaren een kans om de wedstrijd open te breken, maar zijn kopbal ging naast.

Spits Marcel de Bruijn maakte in de tweede helft zijn eerste divisie debuut voor FC Zwolle. Reijnen, Jongsma en Botteghin liepen tegen een gele kaart op. Er kwamen 3.092 bezoekers op de wedstrijd af.


Trainer Zeljko Petrovic van RKC was na afloop ontevreden over de prestatie van zijn club

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

14 gedachten over “FC Zwolle gelijk tegen RKC Waalwijk”

  1. Die De Bruin is echt een verkeerde aankoop.
    En ik wil Borilli wel eens samen in de spits zien met Toze. Boerrigter dan op links en Anco op rechts. Laat die Halvarinen dan meear een paar wedstrijden op de bank.

  2. Het spel was inderdaad bedroevend, laatste half uur van de 2e helft ging nog. Gelijkspel tegen een vorig jaar eredivisionist vind ik toch nog meevallen. Allen jammer van de vele gele kaarten. De weg omhoog is in elk geval ingezet, en… ach… mensen die je nooit in het stadion ziet en alleen maar de standen vanaf teletekst zien of de samenvattingen bekijken via de televisie hebben we niet zoveel mee te maken.

  3. Ben het met je laatste zin eens Danny. Maar een gelijkspel tegen een ex eredivisionist….. Het is natuurlijk niets meer van het elftal van vorig jaar en winst had er echt in gezeten wanneer er wat scherper was gespeeld. Veel fouten werden er gemaakt, ballen in het wilde weg naar voren geschoten etc…
    Maar goed we hebben nog niet verloren en houden de moed erin.
    Hoop trouwens wel dat dat dak er snel op komt! Is toch iedere keer weer spannend als die donkere wolken er aan komen.. 😉

  4. Gelijkspel tegen RKC is op papier niet slecht, maar als ik de reactie zo lees heb ik aan het spel weinig gemist. Danny Koevermans van AZ schijnt te koop te staan ;D

Reacties zijn gesloten.