Mooie bijdrage voor ‘Schipper’ van Sassendonk

Zwolle – Zondagmiddag 30 maart vond de uitreiking van de cheque plaats door de gezamenlijke Sassendonkse Hoogheden van Sassendonk 2014 aan het bestuur van de stichting ‘Schipper mag ik ook eens varen”.

 

20140330_144542.jpg 

 

Het is alweer even geleden. Op zaterdag 1 februari jl. voerden de de Sassendonkse carnavalshoogheden de actie “een Brug te ver”. In combinatie met de reddingsbrigade in de gracht en gehuld in militaire kleding werden de inwoners van Zwolle uitgedaagd een andere route te nemen rondom de nog niet begaanbare Rodetorenbrug. Voor een bijdrage mochten de Zwollenaren een brug over…. begeleid door de Prinsen, Prinsessen en adjudanten (ook de jeugdhoogheden) in militaire outfit. In de dagen en weken na deze actiedag mochten de hoogheden nog op diverse plekken gelden in ontvangst nemen, de uiteindelijke opbrengst werd zondagmiddag bekend gemaakt.

 

20140330_145133.jpg 

Jan Paul Bakker, Stadsprins Paulus tijdens het afgelopen carnaval, maakte namens het Prinsendom het bedrag bekend: € 888,44 Een bedrag waar de Stichting enorm blij mee is. 

 

Het doel van de stichting “Schipper mag ik ook eens varen” is het mogelijk maken van een zorgeloze meerdaagse vaartocht voor mensen met lichamelijke en verstandelijke beperkingen. Er is geld nodig voor de inrichting van het interieur van het schip. Standplaats van het schip: Zwolle!

 

Meer informatie: www.schippermagikookeensvaren.nl

Artikel delen:

Reageer