The Young Ones presenteert: De Normalen

Zwolle – Op vrijdag 4 april gaat de nieuwste Young Ones voorstelling ‘De Normalen’ in premiere. Te zien in het Young Ones Theater op 4 en 5 april en op diverse festivals t/m juni 2014.  De kaartverkoop is gestart op : www.theateryoungones.nl
 
poster_de_normalen_v8.jpg 
De Normalen: tien jonge mensen uit alle lagen van de bevolking. Mensen zoals jij en ik. Ze zijn bijeen om het op te lossen. Om een daad te stellen. Ze willen de impasse waarin hun leven zich bevindt doorbreken. De weg die ze altijd gevolgd hebben, leidt tot niets. De Normalen zijn doodgelopen in onze geïndividualiseerde samenleving. Ze zoeken het collectief. Een leefvorm waarin ze zich iets waard voelen. Waar ze gewaardeerd worden, gewoon omdat ze er zijn.

 
DE NORMALEN – eindelijk positief
Regie: Jeroen Kriek | Tekst: Nard Verdonschot
 
De Normalen is een hilarische worsteling van verweesde individuen opzoek naar een ideale manier van samenleven. Hun pogingen om het allesvervlakkende ritme van de vierentwintig-uurs-economie te doorbreken, zijn moedig, aanstekelijk en gedoemd om totaal te mislukken.
Snelkookpanvoorstelling 
De Normalen wordt gespeeld door tien top talenten van 18 jaar en ouder die onder leiding van regisseur Jeroen Kriek een semi professionele (tour)voorstelling hebben gemaakt. Hierbij is gebruik gemaakt van de door Young Ones beproefde ‘Snelkookpanmethode’, waarbij in een zeer kort en intensief repetitieproces samen met een team van professionals een voorstelling wordt gemaakt. 
Na de premiere op 4 april is de voorstelling op 5 april in het Young Ones Theater te zien. Daarna zal De Normalen te zien zijn op diverse speellocaties en festivals. Meer info over speeldata kunt u vinden op www.theateryoungones.nl
The Young Ones
The Young Ones is het broeinest voor jong (theater)talent in Oost-Nederland, gevestigd in Theater Young Ones; voormalig St. Michaelskerk te Zwolle. 
Jonge talentvolle spelers en makers worden uitgedaagd en krijgen de ruimte om zichzelf en hun talent te ontwikkelen onder professionele begeleiding en coaching op gebied van podiumkunsten en multimedia. 

The Young Ones richt zich op produceren van professionele voorstellingen en theaterprojecten met jongeren tussen de 10 en 26 jaar uit Oost-Nederland. 
Kaarten reserveren en informatie: 
Kaarten kosten € 11,50 p.p. (incl. servicekosten) en zijn te koop via
www.theateryoungones.nl, of een uur voor aanvang aan de kassa van Het Young Ones Theater.
Kaartverkoop voor de speeldata op festivals loopt via de festivals zelf. 
Artikel delen:
Reactie 1

Reageer