Weggeefhoek Holtenbroek

Zwolle – Bij de Weggeefhoek Holtenbroek kunt u terecht om gratis, kleine spullen te halen en te brengen.

De Weggeefhoek wordt gedraaid door vrijwilligers (met ondersteuning van Travers Welzijn) en is gericht op ontmoeting,  besparing en een beter milieu. Dit laatste wil zij bereiken door zo veel mogelijk nog bruikbare goederen een nieuw leven te geven. De Weggeefhoek Holtenbroek is onderdeel van de multifunctionele buurtruimte in het wijkcentrum. De Weggeefhoek Holtenbroek is toegankelijk voor iedereen, ongeacht inkomen en vermogen.De artikelen die na verloop van tijd niet opgehaald worden, worden doorgegeven naar de winkel van Terre des Hommes.

Wat kan men brengen?

In verband met de beschikbare ruimte kunnen er helaas geen grote zaken (zoals witgoed en meubels)worden ingeleverd. Dit aanbod kan worden aangeboden via het prikbord. De spullen dienen daarnaast schoon, netjes en heel en bruikbaar te zijn. 

Voorbeelden van producten die al zijn ingeleverd: diverse vazen en potten, autolampjes, verzorgingsproducten, sieraden, speelgoed, lampen etc. etc.

Openingstijden:  De openingstijd van de weggeefhoek is vooralsnog elke woensdag van 13.30-15.30 (behalve in  schoolvakanties).De opening wordt gecombineerd met de opening van de speel o’theek in de naastgelegen ruimte. 

KOMT U GERUST EENS BINNEN LOPEN AAN DE BACHLAAN 20!

Voor meer informatie kunt u ook bellen met 038-4224933/0387518408 of mailen met a.dkloe@travers.nl 

Artikel delen:
Reactie 1
  1. We hebben op heel korte termijn twee matrassen van 90x 200 cm. Beschikbaar voor de liefhebber. Ze zijn gebruikt maar van zeer goede kwaliteit en schoon, goed onderhouden. Merk is Sleep en Dream. Gekocht bij de fa. Koops in Wezep. Wie is er ge”interesseerde.?
    038.4537878.

Reageer