Casting workshop voor kinderen

Zwolle – Zaterdag 12 april wordt in Zwolle een Castingworkshop van Xapp KinderCasting georganiseerd . Er zijn onder andere lessen camera-acteren, theateracteren en auditietraining.  Onder leiding van ervaren docenten.

Xapp verzorgt een speciale castingworkshop voor alle kinderen van 7 t/m 14 jaar. Heb je altijd al meer willen weten over het werken bij film, televisie of theater? Wil je goed voorbereid op een auditie willen verschijnen? En wil je de mensen achter Xapp Kindercasting ontmoeten? Dan is de Xapp Castingworkshop precies wat je zoekt. Tijdens de Castingworkshop volg je vier verschillende workshops. Bij de Auditietraining krijg je alle tips en trucs te weten die je helpen zelfverzekerd en goed voorbereid op een auditie te verschijnen. Zo hoef je nooit meer achteraf te denken: ‘Had ik maar."

Tijdens de twee workshops Theater-acteren en Camera-acteren werken ervaren docenten samen met jou aan korte dialogen en scènes uit filmscripts. Ligt jouw talent bij Theater-acteren en zien we jou op het podium terug? Past naturel spel voor de camera beter bij jou? Of misschien wel allebei. 

Bij Podiumvaardigheden en Presentatie geven we je tips en trucs om je beter te presenteren. Denk daarbij aan het voordragen van een tekst, een flitsende korte dans of misschien kies je liever voor zang? Aan jou de keuze! Je bereidt thuis een korte presentatie voor, waar we samen mee aan de slag gaan.

DOCENTEN:
De workshops worden gegeven door een afwisselend team van ervaren, enthousiaste docenten, ieder met hun eigen vakgebied en met ervaring in het werken met kinderen/jongeren.

De Xapp Castingworkshop wordt gegeven op zaterdag 12 april van 10.00-17.00 uur.
Inschrijven is mogelijk via het inschrijfformulier op www.kindercasting.com.

Datum: 12 april 2014
Tijd: 10.00-17.00 uur
locatie: o.b.s. de Octopus, Zwolle Zuid
leeftijd: 7-14 jaar

Opgave via www.kindercasting.com (zie menu workshops) 

Artikel delen:

Reageer