Kaartverkoop Landstede Volleybal gestart

Zwolle – Landstede Volleybal speelt in de strijd om de landstitel in de finale tegen Draisma Dynamo uit Apeldoorn. Beide ploegen gaan in een ‘best-of-five’ uitmaken wie zich landskampioen van het seizoen 2013-2014 mag noemen. Oftewel: het team dat als eerste drie overwinningen boekt grijpt de titel!

Aangezien Landstede Volleybal overtuigend eerste is geworden in de kampioenspoule, speelt de Zwolse ploeg eerst thuis. En wel op zaterdag 5 april om 20.00 uur. De tweede finalewedstrijd wordt woensdag 9 april gespeeld in Apeldoorn. Dus in het meest gunstige scenario kan Landstede Volleybal op zaterdag 12 april (17.00 uur) in het eigen Landstede Sportcentrum de landstitel prolongeren. De (eventuele) vierde finalewedstijd staat gepland voor zaterdag 19 april in Apeldoorn. En als er na vier wedstrijden nog geen beslissing is gevallen, dan volgt zondag 27 april de absolute climax in Zwolle.

Kaarten voor de eerste (5 april) en de derde wedstrijd (12 april) in de finalereeks zijn vanaf dinsdag 1 april te koop. Op de eerste dag van de kaartverkoop zijn de kaarten voor beide wedstrijden uitsluitend tussen 12.00 en 20.00 uur te koop aan de kassa in het Landstede Sportcentrum, Hogeland 10 in Zwolle. Vanaf woensdag 2 april gaat de kaartverkoop online verder. Er kunnen dan – voor de twee thuisduels – alleen kaarten worden gereserveerd via het bestelformulier op de website www.landstede-volleybal.nl. Kaarten kosten 10 euro per stuk. Kinderen tot 16 jaar en 65-plussers betalen 5 euro. Bezitters van een verenigingspas (VCZ/ZAC/BAZ) krijgen op vertoon van hun pas 50 procent korting op één kaart per wedstrijd.

Gereserveerde kaarten dienen hoe dan ook te worden betaald. Kaarten reserveren voor de (eventuele) vijfde finalewedstrijd op zondag 27 april is (nog) niet mogelijk! Tijdens de thuiswedstrijden op 5 en 12 april kan er zowel voor als na de wedstrijden alvast een seizoenspas worden gereserveerd voor het seizoen 2014-2015, onder dezelfde voorwaarden als voor dit seizoen.

 

Programma finalereeks

 

Zaterdag 5 april: 20.00 uur Landstede Volleybal – Draisma Dynamo
Woensdag 9 april: 20.00 uur Draisma Dynamo – Landstede Volleybal
Zaterdag 12 april: 17.00 uur Landstede Volleybal – Draisma Dynamo
Zaterdag 19 april: 20.00 uur Draisma Dynamo – Landstede Volleybal (OVB)
Zondag 27 april: 17.00 uur Landstede Volleybal – Draisma Dynamo (OVB)

Artikel delen:

Reageer