Gratis opfriscursus verkeersregels

Zwolle – Veilig Verkeer Zwolle biedt u een interessante cursus aan.
Voor de cursus in december 2014 hebben wij veel mensen moeten teleurstellen in verband met een te hoog aantal aanmeldingen. Daarom organiseren we een extra cursus. We hebben een grote zaal gehuurd!
Weet u nog de voorrangsregels op een kruising? Hoe zat dat ook al weer als een fiets of scooter van rechts komt? Krijgt u als fietser wel voorrang op een rotonde? Hoe zit dat met die nieuwe fietsrotonde? En bij een uitrit, wie moet u voor laten gaan? Hoe hard mag een scootmobiel rijden; op het fietspad, op de stoep of in het winkelcentrum? Weet u als automobilist nog het verschil tussen voorrangs- en doorgangsregels? En al die nieuwe strepen op de weg: welke snelheden horen daar bij? Er zijn weer nieuwe verkeersborden. Wat betekenen ze?

Op maandagmiddag 14 april van 14.00– 16.00 uur zal de consulent van VVN de laatste veranderingen van regels en borden uitleggen en uw vragen beantwoorden. Het maakt niet uit of u auto rijdt of per fiets aan het verkeer deelneemt. De cursus is kosteloos en u wordt koffie/thee aangeboden. Wijkcentrum SIO, Thorbeckelaan 2, Zwolle Zuid Deelname kan alleen via aanmelding Informatie en aanmelding: secretariaat: S. Wit, telefoon 038 4536221, mail info@veiligverkeerzwolle.nl Meer informatie over VVN Zwolle: website: www.veiligverkeerzwolle.nl

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Handig op de dag, moet iedereen maar vrij nemen? Of is dit alleen voor pensioen gerechtigden en werkeloze?

  2. Men mag bijna iedereen wel een opfriscursis geven, moi incluis. Vaak slijten toch wel algemeen bekende regels. En dan gratis want anders gaat helemaal niemand meedoen.

  3. Extra cursus, terwijl de eerst geplande (december 2014!!!!!) nog niet eens is geweest.

  4. Check de website van mijn rijschool, en doe eerder een opfris curcus in de praktijk. Rijschool arjankok.

Reacties zijn gesloten.