PvdD praat over “Dieren in de Democratie”

Zwolle – De Partij voor de Dieren in Overijssel organiseert op vrijdagavond 11 april een informatieve avond in het Dominicanenklooster te Zwolle. Er zullen twee gastsprekers zijn die hun licht laat schijnen over het thema “Dieren in de Democratie”. 
Luuk van der Veer, Provinciaal Statenlid namens de Partij voor de Dieren in Gelderland, zal uiteenzetten wat zijn werk als Statenlid behelst. In maart 2015 zijn er weer Provinciale Statenverkiezingen. Mensen met interesse voor provinciale politiek kunnen deze avond uit eerste hand vernemen wat dit werk inhoudt en met welke onderwerpen de fractie bezig is.
Erno Eskens is de tweede spreker van de avond. Erno Eskens is filosoof, politicoloog en schrijver van het boek “Democratie voor Dieren”. Het boek haalde de shortlist van de Socrates Wisselbeker 2010 en onderzoekt in hoeverre de basisbeginselen van onze democratie voor dieren opgaan. Er is gelegenheid om zijn boek aan te schaffen en te laten signeren.

Plaatsen voor deze avond kunnen gereserveerd worden via overijssel@partijvoordedieren.nl . Inloop vanaf 19:30 uur, de aanvang is om 20:00 uur. De toegang is gratis. De locatie is: Dominicanenklooster, Assendorperstraat 29, 8012 DE Zwolle

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer