Politie zoekt herkomst goederen

Zwolle – De politie in Zwolle heeft, bij een onderzoek naar woning- en autoboxinbraken, bij een verdachte een grote partij goederen inbeslaggenomen die nog niet bij een eigenaar terug te brengen zijn. Het gaat om inbraken die de afgelopen jaren plaatsvonden in het noorden en oosten van ons land.

politienieuws.jpg

Daaronder: o.a. 200 dozen (met daarin kleine verpakkingen) hamster- en kanarievoer van het merk Viatapol; een set luchtdrukgereedschap; een haakse slijpmachine, merk Metabo; enkele tientallen antieke muziekrollen voor een pianola of draaiorgel; een stoomcleaner, merk Inox; een lintzaag merk Topcraft; een buitenboordmotor 8 pk, merk Yamaha; en een HBM compressor en boorsetjes met het opschrift ‘Kees’. Mensen die aanslaan op bovenstaande goederen wordt gevraagd contact op te nemen met de recherche in Zwolle, via 0900-8844. Men dient uiteraard aannemelijk te kunnen maken eigenaar van de goederen te zijn. 

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Ik zou die hamsters van de Albert Heijn maar eens doorlichten…

    Trouwens, ‘mensen die aanslaan op bovenstaande goederen’ creëert bij mij een beeld van hondengedrag, maar dat zal wel niet bedoeld zijn. Hopelijk kunnen ze weer wat rechtmatige eigenaren blij maken.

Reageer