Het weer: in de ochtend nevel en mist

Zwolle – Woensdag begint op de meeste plekken met nevel en mist. Als snel komt de zon erbij en trekt de nevel en mist weg. In de middag is er nog wat hoge sluierbewolking en ontstaan er wat stapelwolken. Er staat een zwakke oostelijke wind en het wordt rond 22 graden.

01-04-2014_weerfoto__nieuwe_vogeltjesbuurt.jpg

De nieuwe Vogeltjesbuurt 

Donderdag blijft het heerlijk lenteweer. Wolken en zon wisselen elkaar gedurdende dag regelmatig af en het blijft droog. Er staat een zwakke tot matige zuidoostelijke wind en de maxima komen uit rond een graad of 21. Vrijdag is er meer bewolking aanwezig en blijft het grootendeels droog in onze regio. De wind is nog altijd zwak tot matig van kracht. De temperatuur blijft net als voorgaande dagen rond de 20 á 22 graden zitten.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. mooie foto maar de kleur van die bakstenen van die huizen daar vind ik verschrikkelijk .Lijkt wel of de boel verroest is .Verder zijn het nette woningen


  Maak melding

 2. Wij wonen daar tot nu met veel plezier en de gezelligheid zal toenemen alleen jammer dat het zo lang moet duren tot de meeuwenlaan/Merelstraat beplant word maar ja de Katerdijk is belangrijker voor de gemeente. En het is Vogelbuurt.


  Maak melding

 3. Ik vind het er mooi uitzien. Vooral als je even terug denkt aan die troosteloze betonnen muur die vroeger langs de Meeuwenlaan liep.
  Maar inderdaad. Het roept nu nog wel om beplanting.


  Maak melding

 4. Ik kijk ook met verbazing naar de foto.
  Helemaal 0,0 groen te zien in het straatbeeld.
  ’t lijkt wel haast op dezelfde onmenselijke
  onleefbaarheid die je op ’t plein bij
  het stadskantoor in Hanzeland ervaart.
  Vast dezelfde ‘architekt’.  Maak melding

 5. Ik hoor net dat er gewoon gras word neergelegd dus niet conform tekening of foto. Dus in plaats van een hondenveld van zand nu van gras. Hadden ze ook wel gewoon deze huizen een voortuin kunnen geven. Gewoon weer een vorm van burgertje pesten. Veel beloven en niet nakomen.


  Maak melding

 6. De beplanting zal wel niet van de gemeente uit gedaan worden. Deze gaat juist overal in de stad groen weghalen >:(
  En dan durven ze nog te zeggen dat ze “Groenstad” zijn.


  Maak melding

 7. Ik begrijp nog steeds niet hoe deze rotzooi-architectuur op die lokatie terecht is gekomen. De gemeente heeft hier enorm liggen slapen en de ambitie van dit gebied totaal verkwanseld. Wat een gemiste kans.


  Maak melding

 8. En ieder stukje groen dat inmiddels is aangelegd wordt gebruikt als hondenschijtplaats, zelfs in de voorgeveltuintjes laten ze honden schijten, overal drollen, eens een schijtbuurt, altijd een schijtbuurt, groen of geen groen.


  Maak melding

Reacties zijn gesloten.