Nieuw seizoen eetcafé Eureka

Het eetcafé van sociaal-culturele vereniging Eureka begint op 1 september aanstaande met haar nieuwe seizoen. Vanaf die datum is het eetcafé weer geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Tijdens deze vijf dagen bereiden en serveren vrijwilligers smakelijke en betaalbare maaltijden. Voor €6,- kunnen bezoekers een voorgerecht en hoofdgerecht gebruiken. Een toetje kan voor een euro extra worden besteld. Op de woensdagen wordt er altijd vegetarisch gekookt. 

 

Omdat Eureka een vereniging is, is lidmaatschap verplicht. De kosten van een jaarlidmaatschap zijn  â‚¬9,-. Jaarleden ontvangen een pasje en regelmatig informatie over het culturele programma. Mensen die eerst even willen rondkijken kunnen overigens ook kiezen voor een maandlidmaatschap.

De vereniging aan het Assendorperplein 9 beschikt naast het eetcafé over De Bovenzaal waar regelmatig culturele activiteiten plaatsvinden. Ook verhuurt het ateliers aan kunstenaars. De vereniging kenmerkt zich door een informele en gezellige sfeer. Het is sterk aan te raden om vroegtijdig te reserveren als je wil komen eten. Dit kan via het telefoonnummer 038-4222903.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Vrijwilligers uit de voormalige Emmaschool aan de veemarkt zeker. eten uit de grote pan en voorts de rest van week met maagkrampen bedhouden. er wordt waarschijnlijk ook stevig geblowd


    ⚠️ Meld

Reageer