‘RTL Zomerfestival’ in Park de Wezenlanden

Zwolle – Op zaterdag 21 juni wordt de start van de zomer gevierd met het ‘RTL Zomerfestival’ in Park de Wezenlanden te Zwolle. Ook dit jaar weer met een sterke line-up van artiesten. Nieuw dit jaar is dat bezoekers zich naast de goede muziek ook volledig kunnen onderdompelen in de wereld van RTL. In de ‘Zomertuin’ ontmoet men de sterren van RTL in zomerse sferen; chef-kok Herman den Blijker bakt vlees op de bbq, Roy Donders showt zijn zomercollectie op de catwalk, ‘The Voice of Holland’ winnaars Ben Saunders en Julia van den Toorn treden op en de ‘I Luv Holland Band’ speelt zomerse coverhits.

rtl-352.jpg

‘RTL Zomerfestival’ 2013 

In de ‘RTL Zomertuin’ kan men daarnaast een zomerse cocktail drinken bij de ‘RTL Late Night Cocktailbar’, een boodschap achterlaten in de ‘All You Need is Love’-caravan en het favoriete castlid van de populaire soap GTST ontmoeten. In de RTL 7 Area kunnen de mannen een biertje drinken, zich laten scheren en meespelen met de ‘Koning Voetbal Quiz’ die wordt gepresenteerd door Koert Westerman. Eerder werd  bekend dat Guus Meeuwis, Nick & Simon, Ali B, Miss Montreal en Alain Clark de zomer aftrappen in Park de Wezenlanden te Zwolle. Niemand minder dan stylist en zanger Roy Donders wordt toegevoegd aan de optredens op de main stage en GTST-acteur Ruud Feltkamp zal als DJ lekkerste hits draaien. Sfeermaker Dennis Weening is gastheer en presentator van het ‘RTL Zomerfestival’. Kaarten voor het ‘RTL Zomer Festival’ zijn voor maar €25,- verkrijgbaar via www.rtlzomerfestival.nl

Artikel delen:
Reacties 10
 1. @Ren jij kunt die artiesten regelen voor niks, en ook de boel opbouwen, en runnen voor niks? Ik zie een mooie toekomst voor je dan.

 2. Capaciteit van het park: 20.000 bezoekers
  Kaart per stuk ??25 euro of ??50 euro VIP.

  20.000 x 25 = ?? 500.000

  Erg veel geld om een dag te kunnen regelen met B artiesten. Geregeld door de enige echte multi miljonair John de Mol, want die kan de winst wel gebruiken.

  En zoals het hier hoort, natuurlijk even kinderachtig op de man spelen:
  @Japser: kop in het zand, niet verder denken. Wereld is zwart wit en plat. Zo kennen we je zo langzamerhand wel.

 3. Ik ben er vorig jaar geweest en het was zonde van het geld.. Artiesten traden een kwartier op en daarna was er 45 minuten reclame van eddy de olifant die keer op keer afgespeeld werd. Er was amper wat te eten en te drinken te krijgen of je moest 2 uur in de rij staan voor slappe friet van mr ratelband… In mijn ogen een dikke flop… Mij zien ze niet weer

 4. Als ik die k*t BN-ers op TV zie dan krijg ik al vlekken en uitslag… die wil je toch niet in levende lijve zien.

  En dan entree vragen voor hun eigen promotie-activiteit…uh huh! Maar ja, er IS een markt voor. Ik zal me maar niet uitlaten over de mensen die er naartoe gaan. Staan waarschijnlijk ook in de rij voor die rotzooi in het Gelredome.

  Oja, die azijnpisser, dat ben ik…

 5. gelijk heb je agusi. 5 jaar geleden was dit festival nog gratis in Hoek van Holland met bijna dezelfde artiesten.

  snap de mensen ook niet die er heen gaan. Klappen waarschijnlijk het hardst bij het zien van de collectie van Roy Donders, want dat is helemaal hip. wie loopt daar mee in zwolle en omgeving?

  en stellen vragen hier “20.000? john de mol?” waarvan ze de antwoorden kunnen googlen. zo sim-pel.

Reageer