Todos los Amigos roept op tot donatie

Zwolle – Het Zwolse initiatief Todos los Amigos, dat geld inzamelt voor het Zwolse wandelevenement Samenloop voor Hoop, roept ondernemers op om cadeaubonnen te doneren. Deze cadeaubonnen worden van 1 tot 15 mei via www.todoslosamigos.nl geveild. De opbrengst gaat naar Samenloop voor Hoop en komt ten goede aan KWF kankerbestrijding.

onbekend.jpg
Foto: Afke Jansen

Al 26 ondernemers benadrukten hun loyaliteit met kankerpatiënten en diens naasten door hun producten of diensten voor de veiling aan te bieden. De veilingitems zijn heel divers. Een greep uit het aanbod: een compleet diner voor twee bij ’t Pestengasthuys, entree voor twee personen bij Sauna Swoll en een foto shoot voor de hele familie. “Wat de veilingitems gemeen hebben, is dat ze degenen die er gebruik van maken een momentje voor zichzelf, ontspanning of een waardevolle herinnering bieden”, zegt initiatiefneemster Hanneke Scholten. 

Scholten is actief in bestuursfuncties van diverse Zwolse maatschappelijke organisaties, werkt binnen het bedrijf van haar man ‘Brinksma Consultancy’ en zorgt voor hun drie kinderen. Het afgelopen jaar heeft ze ervaren hoe dicht geluk en verdriet bij elkaar liggen. “Enerzijds was er de geboorte van onze prachtige zoon Mees, anderzijds kregen vrienden en familie te maken met kanker.” Scholten besloot samen met familie, vrienden en kennissen deel te nemen aan het Zwolse wandelevenement Samenloop voor Hoop om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. “We hebben al twee teams van in totaal 28 man gevormd. Door mee te lopen, halen we geld op voor dit goede doel. De veilingopbrengst geldt daarnaast als een extra duit in het zakje.” Wat krijgen ondernemers terug voor het beschikbaar stellen van een product of dienst? “Allereerst een heel goed gevoel, omdat ze bijdragen aan de strijd tegen kanker”, zegt Scholten. “Daarnaast tonen wij de logo’s van de deelnemende bedrijven op de website www.todoslosamigos.nl. Ondernemers kunnen hun items tot en met 25 april beschikbaar stellen bij Hanneke Scholten. Scholten is te bereiken via info@todoslosamigos.nl. Een bericht achterlaten via het contactformulier op www.todoslosamigos.nl kan ook.

Artikel delen:

Reageer